AromaPoint

Ефірна олія Троянди

620грн.

Rosa damascena

100% натуральна ефірна олія

Ефірна олія троянди є визнаним косметичним засобом, має омолоджуючий, тонізуючий, регенеруючий ефект. Використовується в антивікових лініях, а також для відбілювання шкіри, розгладження рубців, шрамів. Має позитивний вплив на проблемну, жирну шкіру, позбавляє від прищів. Зміцнює тонкі капіляри, попереджає утворення судинного малюнка.
Олія троянди — це жіноча олія, вона регулює гормональний фон, застосовується у лікуванні жіночої репродуктивної системи, виводить з депресії, знімає напругу.

Очистити
Артикул: Невідомо Категорія:

Джерело врожаю: Болгарія

Аромат: квітковий, солодкий, інтенсивний

Метод екстракції: парова дистиляція

Властивості: Протизапальна, тонізуюча, заспокійлива, ранозагоююча, протинабрякова, спазмолітична, підвищує імунітет. Антидепресант, афродизіак.

Трояндове ефірне масло вважається одним із найдорожчих масел. Для виготовлення 1 кг справжнього трояндового масла необхідно 5000 кг пелюсток. Аромат троянди заспокоює, знімає стрес, підвищує працездатність і додає впевненості в своїх силах.
Олію троянди застосовують для догляду за шкірою жирного, проблемного, чутливого типу, оживлює в’янучу дерму. Вона освіжає колір обличчя, усуває набряклість, тіні під очима, омолоджує шкіру, стимулює синтез колагену, підвищує тургор, пружність, еластичність шкіри.
Застосовують масло троянди при атопічних дерматитах, нейродермітах, для зменшення рубців на шкірі, розтягнень. Має протиопікову, антиварикозну дію.
Ефірна олія троянди заспокоює, усуває почуття образи, “зацикленість” на своїх проблемах, нав’язливі думки, комплекс неповноцінності.
Хороший антидепресант, усуває наслідки стресів, підвищує працездатність, нормалізує сон.

Об'єм

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ефірна олія Троянди”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *